Lieto-Koris.net

Naiset aka Lieto-Koris SHT @LietoKorisSHT

Naisten kuntosarjan joukkue harjoittelee

tiistaisin klo 19.00-20.30 Liedon keskuskoululla

torstaisin klo 19-20.30 Lietohallilla

sunnuntaisin klo 19.30-21.00 Taatilan koululla

 

Kaudella 2019-2020 joukkueita sarjassa on kaksi.

 

Yhteyshenkilö:

Janika Palenius

040 839 5922

etunimi.sukunimi (at) lieto-koris.net

 

 


JOUKKUE

joukkuekuva_2017

 

 

JOUKKUEEN TARINA

Lieto-Koriksen paras ja ainoa naisjoukkue Lieto-Koris SHT sai alkunsa vuonna 2012, kun seuran entiset lupaukset intoutuivat jälleen pelailemaan yhdessä. Pari vuotta myöhemmin joukkueeseen liittyi kolme keltanokkaa, jotka halusivat oppia lajista kaiken. Pari kuukautta myöhemmin joukkueessa tilattiin jo peliasuja ja haaveiltiin sarjapeleistä. Pikkuhiljaa treeneihin alkoi tulla myös muutamia muita uusia ja vanhoja koriksen harrastajia.

Syksyllä 2015 Koripalloliiton luvalla aloitti uusi läntisen alueen kuntosarja, johon saatiin mukaan myös kolme muuta joukkuetta. Tosin Lieto-Koris SHT todennäköisesti saavutti jo parhaan saavutuksensa ennen kauden 2015-2016 ensimmäisiä sarjapelejä: Turku River Basket -turnauksen Haluttavin joukkue -kiertopalkinnon. Ehkä siitä oli apua, kun kaksi kertaa viikossa harjoitteleva joukkue sai syksyn mittaan houkuteltua harjoituksiin Tomi ”Zen” Posion, jonka opeilla parannettiin SHT:n peliä kaksi ensimmäistä sarjakautta.

Kuntosarja on vakiinnuttanut paikkansa koripallopiireissä, ja samalla joukkue kasvanut (ja ottanut ensimmäiset voittonsa sarjapeleissä!). Niinpä kaudesta 2017-2018 parkettia on kuluttanut kaksi SHT-tiimiä: SHT B(lack) ja SHT Y(ellow).

Luvassa on siis taas paljon vauhtia ja vaarallisia tilanteita kentällä ja sen ulkopuolella.