Lieto-Koris.net

Miesten joukkue 2013-2014

  


 

Lieto-Koris, IV divisioona 

Kauteen 2013-2014 Lieto-Koris I lähti edelliskauteen poiketen vain yhdellä miesten joukkueelle. Odotukset kauden suhteen olivat tietysti korkealla, koska kaksi hyvin edelliskaudella sarjassa menestynyttä joukkuetta yhdistettiin ja näin ollen toivessa oli jälleen jopa mahdollinen nousu III divisioonaan. Lieto-Koris pelasi III divisioonassa viimeksi kaudella 2002-2003. Kaudella 2013-2014 läntisen alueen IV divisioonan lohko A:ssa pelattiin poikkeuksellisesti kolminkertainen sarja, koska joukkueita oli mukana vain 7 kappaletta. Joukkueet pelasivat sarjassa 18 peliä. 

Joukkueen kausi alkoi nihkeästi, kun heti kauden avausottelussa tuli tappio sarjanousijalle. Kauden toisessa ottelussa saatiin voittotili auki. Tämän jälkeen ei kauden syyspuoliskolla päästy juurikaan voitoilla juhlimaan. Syyspuoliskolla pelattiin kaikkiaan 9 ottelua ja Lieto-Koriksen saldoksi tuli 3 voittoa ja 6 tappiota. 

Kevätkauden pelit sujuivatkin sitten aivan eri malliin. Ensimmäisessä ottelussa joukkueen peliesitykset eivät aivan riittäneet voittoon, mutta tästä eteenpäin kevätkausi sujuikin melko mallikkaasti. Lieto-Koris I päätti kautensa 6 ottelun voittoputkeen ja kun kauden viimeisessä pelissä kaatui vielä sarjan ykkönen niin jäi kaudesta hyvä maku. Kevätpuoliskolla pelattiin myös 9 ottelua ja Lieto-Koris I:sen saldoksi tuli näistä 7 voittoa ja 2 tappiota. Joukkueen lopullinen sijoitus kauden päätyttyä oli 4. sija. 

Joukkue pelasi nousujohteisen kauden, mutta edelleen seuraavalle kaudelle jäi paljon parannettavaa ainakin muutamalla osa-alueella. Kuitenkin sarjapaikka säilytettiin ja kevätkaudella joukkue osoitti erittäin hyvää venymistä ja joukkuehenkeä, joten tästä onkin hyvä lähteä hiomaan kuvioita seuraavaan kauteen. Kauden kohokohdaksi voi mainita kauden viimeisen ottelun voiton sarjavoittaja RaiPS:sta, aiheuttaen näin heille keuden toisen tappion.

Sarjataulukko