Lieto-Koris.net

Otteluraportit 2011-2012


Sarjataulukko V divisioona 2011-12 Läntinen alue lohko A:

Kauden 2011-12 sarjataulukko löytyy täältä: Sarjataulukko


14.3.2012

Lieto-Koris II - Levynhävittäjät 2000 77-48

Kauden viimeinen peli meinasi jäädä jo melkein kokonaan pelaamatta, kun Lehällä oli vaikeuksia saada joukkuetta kasaan. Peliä siirrettiin kolmeen kertaan.

Pelin alku oli lietolaisilta hankala. Lietoon saapuneet viisi salolaista voittivat erän 10-16. Lieto kyllä pääsi hyökkäämään helposti, mutta helpoistakin heittopaikoista pallo meni ohi korin. Salolaisten heittopeli taasen kulki mallikkaasti koko erän ajan.¨

Toiseen erään lietolaiset asennoituivat paremmin ja vauhdin pitäminen kentällä alkoi tuottaa tulosta. Liedolla oli kuitenkin paikalla jopa 9 pelaajaa, niin juoksuvoima salolaisiin verrattuna oli ylivertaista. Toinen erä Liedolle 22-8.

Puoliajan tauolla Lehän pojat saivat ilmeisesti taas vähän voimaa jakoihin ja kolmas erä palloiltiin taas vähän tasaisemmin. Erä kuitenkin Liedolle 20-16.

Neljäs erä oli taas reippaammin Liedon hallintaa. Erä lietolaisille 25-8 ja koko peli 77-48.

Mukavaa oli että kauden viidennessä pelissä nilkkansa murtanut Juha Hormalainen pääsi vielä viimeiseen peliin pelaamaan loukkaantumisen jäljiltä.

Kotipelin voittoon oli hieno lopettaa tämä upeasti sujunut kausi!

 

Pelaajat/pisteet/virheet

Hormalainen Juha      14/1

Vähä-Mäkilä Teppo   12/2

Luotonen Teemu        12/1

Koskilahti Saku         12/3

Auvinen Jussi              8/1

Laitinen Juha              7/2

Kauhanen Johannes    6/1

Wikström Robin         6/4

Tuomi Kenneth          0/0

 

Sko 14.4.2012


24.3.2012

Euran Veivi – Lieto-Koris II 67 – 72

Euran Veivi on antanut lietolaisille hyvän vastuksen kahdessa edellisessä kohtaamisessa. Kummassakin pelissä Lieto on pelin alussa jäänyt jälkeen, mutta kääntänyt pelin kulun edukseen mitä pidemmälle peliä on pelattu. Lauantai päivän peliin lietolaisia pelaajia ei saatu kasaan kuin 6 kappaletta. Sarjan voiton varmistuttua Lieto-Koris II oli kuitenkin mukavan rennolla asenteella Eurassa. Samaa ei voi sanoa kaikista euralaisista. Muutama palaaja oli pelin alusta saakka kuin takapuoleen ammuttu susi. Ilmeisesti viidennen sijan säilyttäminen sarjassa oli pelaajille tärkeämpää kuin normaalien käytöstapojen noudattaminen. No onneksi ketään ei loukannut itseään.

Itse peliin Lieto sai hyvän alun. Erityisesti T. Posion ensimmäisen erän huimat  10 pistettä vei Liedon erätauolle 15-22 johdossa.  Myös puolustuksessa oltiin hyvin hereillä. Hyvällä joukkuepuolustuksella ja muutamalla hyvällä heitontorjunnalla kotijoukkue pysyi 15 pisteessä. Ottipa Euran pelaaja erässä tuplavirheenkin (E.U. ja tekninen) raivostuttuaan tiukasta lietolaispuolustuksesta.

Toiseen erään Lieto sai huonon alun. Eura kuroi Liedon etumatkan kiinni muutamassa minuutissa, ennen kuin lietolaiset huomasivat pelin jatkuneen. Loppujakso taiseltiinkin tasaväkisesti, mutta lietolaisten kannalta vahinko oli jo tapahtunut, kun johto oli hävitetty. Toinen erä Euralle samoin numeroin, kuin ensimmäinen Liedolle 22-15.

Kolmas jakso oli tiukkaa vääntöä. S. Koskilahden toisen erän lopun neljän korin putki jatkui vielä kahdella kolmannessa erässä. Tämä sai Euralaiset tiukentamaan hänen puolustamistaan. Saman oli saanut aikaan ensimmäisessä erässä T. Posion hyvät peliesitykset. Loppupelin Tomi seisoskelikin erityisvartioinnissa. Liedolla onneksi riitti tänään ratkaisijoita, kun alkupelin ”untenmailla” (oma analyysi) viettänyt J. Kauhanen näytti heräämisen merkkejä. Oli Johannes toki ensimmäisen 15 min aikana ehtinyt kerätä 4 virhettä itselleen. Tasainen kolmas erä Veiville 18-15

Erätauolla lietolaiset olivat vakuuttuneita rauhallisen ja rennon pelin tuovan voittopisteet Lietoon.  Kolme pistettä olikin hetkessä kurottu umpeen. Pikkuhiljaa erän edetessä Lieto hivuttautui piste pisteeltä selkeähköön johtoasemaan. Kun peliä oli noin kaksi minuuttia jäljellä oli ero jo kuusi pistettä. Eura vielä yritti saada loppukiriä aikaiseksi onnistuneen kolmosen jälkeen, mutta pääasiassa ;) fiksusti pelatut rauhalliset hyökkäykset varmistivat voiton lietolaisille. Viimeinen erä Liedolle hienosti 12-20 ja koko peli 67-72.

Voiton avaimina oli Liedon hyvä joukkuehenki. Joukkueesta löytyi pelin edetessä aina uusia ratkaisijoita. Ensimmäinen erä oli Posion heiniä, pelin keskivaihe S. Koskilahden ja loppu J. Kauhasen. Laitinen puursi hienosti koko pelin ja Wikström ja Tuomi tekivät hienoa perustyötä, joka auttoi Liedon hienoon voittoon. Kaikkia tilastoja ei saatu virallisiin kirjoihin. Esimerkiksi Koskilahden useista blokeista oli pukuhuoneessa pientä epäselvyyttä, mutta jotain 5-12 välillä niitä kuulemma laskettiin.

Pelaaja/pisteet/virheet

Koskilahti Saku             20/3

Laitinen Juha                18/0

Kauhanen Johannes   16/4

Posio Tomi                    11/1

Wikström Robin            5/3

Tuomi Kenneth             2/3

 

Sko 24.2.2012

 


 

18.3.2012

Lieto-Koris II – Arska-Basket 97-62

Lieto-Koris II – Arska-Basket peli vol. 4. Sarjajumboksi jämähtänyt Arska-Basket ei  antanut lietolaisille juurikaan vastusta sunnuntai aamun pelissä. Peli oli hetkessä ohi, kun Lieto paineli menemään sarjavoittajan asenteella. Tilanne oli parin minuutin pelin jälkeen Lieto-Korikselle 13-1 ja peli oli oikeastaan sillä selvä. Tosin pääsi somerolaiset vähän parempaan vauhtiin loppuerän ajan, eikä ero siitä enää ensimmäisessä erässä revennyt. Ensimmäinen erä Liedolle 26-17

 Jatkossa suurimman jännityksen kotiyleisölle toi ensimmäisen miesten pelinsä pelaavan Mikaelin (14v.) peliesitykset.  Hermostuneen alun jälkeen Mikael kuitenkin pääsi peliin hienosti mukaan ja nakutti pisteitä mukavan tasaisesti pitkin peliä.

 Toisenkin erän Lieto vei nimiinsä letkeällä otteella. Hyvän, ellei jopa ylivoimaisen alun jälkeen lietolaisilla taisi kuitenkin olla ajoittaisia vaikeuksia puolustus asenteen kanssa. Tämä tosin täysin ymmärrettävää ja inhimillistä tämän tyyppisessä tilanteessa. Toinen erä kuitenkin selvästi Liedolle 23-15 ja puoliajalla (jota Somerolla kutsutaan ilmeisesti tupakkatauoksi) tilanne 49-32.

 Kolmas jakso oli Liedon heikoin hyökkäyspäähän ja kasaan saatiin ”ainoastaan” 18 pistettä. Onneksi myös Someron hyökkäys oli tehottomin tällä jaksolla saaden kasaan 12 pistettä. Erävoitot Liedolle 3-0 ;)

 Neljäskin jakso pitää pelissä pelata vaikka tilanne oli mitä. Tosin somerolaiset taisivat jo miettiä kotimatkaa. Lieto paukutti neljännelle jaksolle suurimman pistesaaliinsa, 30 pistettä. Tähän osaltaan vaikutti varmaan lähestyvä 100 pisteen myyttinen raja. Vähän jäi vajaaksi, mutta ehkä se tärkein kuitenkin saavutettua, kun ei annettu Arska-Basketin yllättää kotikentällä, vaikka rosterista puuttuikin paljon kokeneita pelimiehiä.

 

Pelaaja/pisteet/virheet

Jyrkkänen Vesa            33/5

Koskilahti Saku             23/3

Lehtonen Mikael          15/1

Wikström Robin           10/4

Vähä-Mäkilä Teppo       7/0

Tuomi Kenneth              6/0

Posio Tomi                      3/1

 

Sko 18.3.2012

 


 

14.3.2012

Lieto-Koris II – LoKoKo III 76-32

Viime peli taisi viedä loimaalaisten suurimmat pelihalut mennessään. Liedon hieno nousu vaikean toisen erän jälkeen voittoon edellisessä pelissä murskasi loimaalaisten haaveet sarjavoitosta. Lietoon saapuikin lähinnä vaihtomiehistä koostuva joukkue.

Lieto-Koris ei jättänyt LoKoKolle mitään mahdollisuuksia taistella pelin voitosta. Ensimmäinen puoliaika Liedolle selvästi 32-20 (16-9, 16-11)

Toisella jaksolla Loimaan kapea vaihtopenkki alkoi syödä vielä lisää loimaalaisten tehoja ja lietolaiset rynnistivät LoKoKon yli biisonilauman voimalla. Kolmas erä Liedolle peräti 25-8 ja neljäs 19-4. Koko peli Liedolle murskaavasti 76-32.

Tämä voitto sinetöin myös Liedon sarjavoiton ja mahdollisuuden IV-divisioona nousuun ensi kaudelle.

Hip-Hei-Lieto-voiton-vei!

 

Pelaaja/pisteet/virheet

Kauhanen Johannes    23/1

Vähä-Mäkilä Teppo     14/1

Luotonen Teemu         13/3

Koskilahti Saku             10/4

Posio Tomi                     6/0

Laitinen Juha                 4/2

Wikström Robin           4/1

Tuomi Kenneth             2/0

 

Sko 18.3.2012

 


 

11.3.2012 

LoKoKo III – Lieto-Koris II 56 – 68

Pelin ennakko asetelmat olivat harvinaisen jännittävät V-divisioonan mittarilla. Ensinnäkin Lieto-Koris II LoKoKo III, Liedon pelin siirryttyä helmikuulta tulevan viikon keskiviikolle olisi joukkueiden kaksi seuraavaa peliä näiden joukkueiden kesken. Sunnuntaina Loimaalla ja keskiviikkona Liedossa. Toiseksi LoKoKon voittaessa kummatkin pelit, nousisi Loimaa tasapisteisiin Liedon kanssa ja taistelu V-divisioonan voitosta jäisi viimeisille kierroksille.

Kummatkin joukkueet saivat peliin vahvan oloisen rosterin. Loimaalaisilla jopa muutama täysin uusi tuttavuus lietolaisille. Lietolaiset saivat ennen näkemättömän hyvän alun peliin. Heitot upposivat käsittämättömällä tarkkuudella koriin. Ensimmäisessä erässä heitettiin peräti neljä kolkkia pussin pohjalle, kolmen eri miehen toimesta. Loimaalaiset kuitenkin vastasivat erän lopulla lietolaisten hurmioon omilla kolmella kolmosellaan. Tauolle niukassa 19-21 lietolais johdossa.

Toiseen erään Loimaalaiset tulivat hitusen lietolaisia terävämmin.  Lietolaisten heittopeli unohtui jonnekin eikä korvaavia pisteitä saatu kaivettu esille korin alta. Erätauolla, lietolaisten kauden paras pistemieskin joutui muistuttamaan aiheesta muuta joukkuetta, että heittääkseen heitot sisään hän tarvitsee aina välillä pallonkin käsiinsä. Erä LoKoKolle 18-14 ja puoliajalla tilanne tasainen 37-35.

Tauolla lietolaiset vähän muistelivat taas ensimmäisen erän onnistumisia ja taisi siinä melkein tulla jotain ”kuvioitakin” sovittua.  Toteamuksena oli kuitenkin lähinnä, että kyllä peliä pitäisi pystyä hallitsemaan oikeastaan kaikilla pelin osa-alueilla vastustajaa paremmin. Siitä se kaikki sitten lähti. Lieto paukutti mukavat 16 pistettä erässä, mutta mikä oli vieläkin tärkeämpää, niin loimaalaiset jäivät vaatimattomaan 6 pisteeseen. Vaikka vastustajan hyökkäyslevypallo pelaaminen vaikuttikin välillä enemmän painilta kuin koripallolta, niin hyvällä joukkuepuolustuksella Lieto-Koris käänsi pelin itselleen viimeiseen erään. Kolmas 6-15 Liedolle ja viimeiseen erään lietolaisilla 7 pisteen johto.

Lietolaiset eivät antaneet Loimaalle enää voiton avaimia käsiinsä viimeisessä erässä. Lopussa loimaalaiset yrittivät vielä prässipuolustusta ja kaiken liikkuvan läpsimistä. Lietolaiset pussittivat kuitenkin viimeiset 6 pistettä vapaaheitoista ja sinetöi voittonsa 13-18 erävoitolla. Peli päättyi 56-68.

Lietolaisten voitto sinetöi sarjataulukon osalta sen, että Loimaalaiset eivät enää uhkaisi Liedon sarjavoittoa V-divisioonassa. Yliopisto II kuitenkin voisi vielä nousta muiden joukkueiden avustuksella Liedon ohi sarjataulukossa.

 

Pelaaja/pisteet/virheet

Auvinen Jussi               15/3

Koskilahti Saku            14/2

Posio Tomi                   13/1

Kauhanen Johannes   12/1

Vähä-Mäkilä Teppo      9/3

Wikström Robin           4/3

Tuomi Kenneth             1/1

 

Sko 18.3.2012

 


 

3.3.2012

Yliopisto II – Lieto-Koris II 73-55

Viime kohtaamisen nöyryyttävä tappio oli vielä lietolaisten mielessä liiankin vahvasti. Yliopiston kova kevätkunto ei ollut yhden ottelun spurtti, vaan turkulaisen hyvät otteet jatkuivat joukkueiden viimeisessäkin ottelussa.

Ensimmäinen jakso oli tasaisen hyvä molemmilta joukkueilta. Lieto oli hyvin pelissä mukana ja olo erätauolla oli, että parempaankin pystytään. Ensimmäinen erä olisi voinut kääntyä kummalle tahansa ja tällä kertaa se oli yliopistolle +1 pistettä 16-15.

Toinen ja kolmas jakso ei kuitenkaan sujunut lietolaisten toivomalla tavalla. Jaksoilla tuli pallonmenetyksiä aivan liikaa. Lietolaiset olivat myös levypalloissa selvästi turkulaisia jäljessä. Toinen erä 17-12 ja kolmas 16-13 Yliopistolle.

Neljännen jakson kiri jäi lietolaisilta tekemättä ja Yliopisto tasoitti kauden voitot kahteen kahteen. Neljäs jakso 24-15.

Onneksi Lieto vei kuitenkin keskinäisten pelien yhteisen piste-eron nimiinsä ja olisi kauden loputtua tasapistetilanteessa Yliopiston edellä sen turvin.

 

Pelaaja/pisteet/virheet

Koskilahti Saku            16/3

Auvinen Jussi               16/1

Kauhanen Johannes   11/1

Posio Tomi                     6/1

Vähä-Mäkilä Teppo      3/4

Luotonen Teemu          3/1

Tuomi Kenneth             0/2

Wikström Robin           0/2

 

Sko 18.3.2012

 


 

8.2.2012

Levynhävittäjät 2000 – Lieto-Koris II 66 – 51

Ensimmäisellä Salon vierailulla Lieto-Koris kärsi kauden ensimmäisen tappionsa. Tuolloin vaivanneet kokoonpano ongelmat eivät olleet nyt ajankohtaisia, kun mukaan saatiin seitsemän tervettä pelaajaa.

Ensimmäinen jakso pelattiin tasan 15-15. Lieto oli jo hetkittäin karkaamassa muutaman pisteen johtoon, mutta salolaiset kirivät aina takaisin rinnalle. Toisella jaksolla Lieto repäisi pienen johtoaseman. Vaikka lietolaisten kapteeni Koskilahden heittopeli takerteli normaalia enemmän olivat muut lietolaiset onneksi hienosti tukemassa kapteeniaan. Erityisen tarkalla heittotuulella oli J.Kauhanen. Toinen erä Lieto-Korikselle 8-14.

Peli oli tiukkaa vääntöä loppuun asti, mutta Lieto sai kuitenkin kasvatettua johtoaan kummassakin jäljellä olevassa erässä. Kolmas jakso Liedolle 13-16 ja neljäs 15-21.

Pelaaja/pisteet/virheet

Kauhanen Johannes      18/0

Wikström Robin             10/2

Koskilahti Saku               10/0

Vähä-Mäkilä Teppo        9/1

Luotonen Teemu            8/1

Tuomi Kenneth               4/1

Laitinen Juha                   4/1

 

Sko 18.3.2012

 


 

4.2.2012

Lieto-Koris II –Euran Veivi 63-60

Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen marraskuussa  meni helposti, lietolaisille. Toisessa pelissä joulukuussa  Lieto pääsi johtoasemaan vasta toisen jakson lopulla voittaen pelin lopulta melko selvästi. Tänään joukkueiden kolmannessa kohtaamisessa peli oli aina vain hankalampi lietolaisille. Toivottavast tämä ei ole huono enne kauden neljänteen ja viimeiseen kohtaamiseen.

Lieto aloitti pelin jollakin tavalla uneliaasti. Lietolaisille aikaisemmista peleistä tuntematon pelaaja #8 pääsi ensimmäisessä erässä nostelemaan peräti 10 pistettä, kun Lieto joukkueena sai samat pisteet kasaan. Vielä, kun euralaiset muutkin heittelivät hyvällä prosentilla heittoja sisälle, niin ei erän voittajasta ollut epäselvyyksiä. Erä Euralle 10-18.

Toisessa erässä  sama meno jatkui. Euran paras korintekijä vain vaihtui, kun tässä jaksossa vikkelä takamies #10 paukutti peräti neljä kolmenpisteenheittoa pussin pohjalle tehden jaksolla 12 pistettä.  Vielä kun #8 teki vielä toisessakin jaksossa 9 pistettä, meni tämäkin erä Veiville 13-23. Puoliajalla peli siis Euralaisille peräti 18 pistettä!

Puoliajan ennätyspitkä (7min) lepotauko teki terää lietolaisille. Alkuerä meni vielä vähän säheltäessä hyökkäyspäässä, mutta puolustuspelaaminen alkoi vihdoin toimia jollakin tapaa.  Oikeastaan siihen ei kaivattu loppujen lopuksi, kuin kahden miehen puolustamista, kun Lieto sai otetta pelaajien #8 ja #10 hyökkäysyrityksiin.  #8 jäi kolmeen pisteeseen ja #10 seitsemään. Muut euralaiset eivät tässä jaksossa sitten koreja saaneetkaan. Sitten kun vielä Liedon hyökkäyskin alkoi toimia, erityisesti Johannes Kauhasen kaukoheitot, niin Lieto sai kavennettua eroa puolella puoliajalta. Erä Liedolle 19-10 ja neljännelle jaksolle Euran yhdeksän pisteen johdossa.

Neljäs jakso olikin sitten melkoinen trilleri. Lieto hivuttautui kori korilta lähemmät euralaisia. Edelleen Johanneksen tarkat kaukoheitot siivittivät lietolaisten kiriä. Myös hienot suoritukset Liedon isolta miehiltä Mika Korpelalta auttoi Liedon, Euran rinnalle. Vielä kun Juha Laitinen viimeisteli peräti seitsemän Liedon viimeistä pistettä ja joukkuepuolustus toimi hienosti, niin Lieto vei kun veikin pelin nimiinsä vain kolmella pisteellä. Naistäkin kaksi viimeistä pistettä tuli peliajan päätyttyä, kun Laitista rikottiin vielä viimesekunnin kolmenpisteenheitossa.

Lieto oli ensimmäistä kertaa johtoasemassa vasta 1-1,5 minuutin kohdalla pelin päättymisestä. Jälleen hieno nousu joukkueelta. Toki tähän tuli suuri apu Euran kapean ja pelissä väsyneen joukkueen suunnalta, mutta voitto on aina voitto. Kauden 13 pelistä Liedon saldo on hienosti 11 voittoa ja 2 tappiota.

 

Pelaaja/pisteet/virheet

Kauhanen Johannes         16/1

Laitinen Juha                     14/3

Korpela Mika                     12/2

Koskilahti Saku                   8/4

Luotonen Teemu                7/1

Posio Tomi                          2/3

Tuomi Kenneth                   2/1

Wikström Robin                  2/0

 

SKo 4.2.2012


28.1.2012

Arska-Basket – Lieto-Koris II 53 – 71

Lietolaisten peli ei alkanut parhaalla mahdollisella tavalla, kun matka-ajan arviointi Somerolle epäonnistui. Vain kolme pelaajaa kahdeksasta oli ajoissa paikalla lämmittelemässä. Lietolaiset saivat, kuitenkin vähän venytettyä pelin alkua kello kahdestatoista, niin muutaman lay-upin joukkue ehti sentään juosta ennen pelin alkua.

Lieto pelasi ensimmäisen erän vahvasti lämmittelyn epäonnistumisesta huolimatta. Viime pelin korintekovaikeuksista ei ollut enää merkkiäkään lietolaisten otteissa. Varsinkin kaukoheitot upposivat Liedolta upeasti, kun Arskan paikkapuolustus jätti kaarelle tilaa Liedon heittäjille. Lieto pussitti taas peräti kolme kolmen pisteen heittoa heti ensimmäisellä jaksolla ja karkasi jaksolla jo 12 pisteen johtoon. Erä Liedolle 12-24

Vaikka lietolaiset eivät vielä tuudittautuneetkaan upeaan ensimmäisen erän johtoasemaansa ja ymmärsivät, etteivät voi tuudittautua hyvään heittopeliinsä välttämättä koko peliä, niin toinen jakso meni kuitenkin somerolaisten tahdissa. Sellaista se koris taitaa joskus olla, että toisella uppoaa heitot ja toisella ei. Ei erässä mitään ihmeellistä muutosta peliin tapahtunut, mutta erä Arskalle 18-10 ja puoliajalla tilanne 30-34 Liedolle.

Kolmanteen erään Lieto sai laitettua jälleen isompaa vaihdetta silmään ja kummankin pään onnistumisilla erä selvästi Liedolle. Ensimmäisen erän tavoin heittopeli kulki takamiehiltä hienosti, kun erityisen hienosti löysähköä paikkapuolustusta rokottivat J. Kauhanen ja J. Auvinen. Erä lietolaisille 7-20

Neljänteen jaksoon Arska ei enää saanut kiriä aikaiseksi. Lieto pelasi rauhallisia järkeviä hyökkäyksiä kierrättäen palloa pelaajalta toiselle ja pakotti puolustuksen liikkumaan kentän puolelta toiselle. Vielä kun korinteko onnistui tasaiseen tahtiin, niin Somerolaisen kotiyleisön toivoma loppukiri jäi vain haaveeksi. Viimeinenkin erä Liedolle yhden pisteen turvin 16-17 ja koko peli 53-71

Pelaaja/Pisteet/Virheet           
Auvinen Jussi               25/3
Kauhanen Johannes    17/2
Koskilahti Saku            15/2
Riggs Simon                  6/1
Wikström Robin             3/2
Nylander Rauli               3/0
Posio Tomi                    2/0
Laitinen Juha                0/3

 

Sko 29.1.2012


21.1.2012

Lieto-Koris II – Yliopisto II 36 – 52

Joukkueiden kauden kolmas kohtaaminen päättyi Yliopiston selvään voittoon. Vaikka liedon puolustus olikin kohtuullista, niin korinteko ontui koko pelin. Yliopistolla oli hyvä joukkue Liedossa eikä pelin voittajasta näin ollen ollut epäselvyyttä.

 

Sko 29.1.2012


7.1.2012

Lieto-Koris II - Levynhävittäjät 2000 88 - 49

Vuoden 2012 ensimmäinen peli ja Lietoon vastustajaksi kauden ainoan tappion lietolaisille tähän mennessä aiheuttanut LeHä 2000 Salosta. Pelin jälkeen V-div kaudesta olisi pelattuna puolet, eli kymmenen peliä. LeHän sarjasijoitus oli ennen pelin alkua jaettu 2. sija, kun Lieto oli kärkipaikalla neljän pisteen "karkumatkalla" takaa-ajajista.

Lieto sai jalkeille mukavasti kahdeksan pelaajaa, kun LeHällä oli valitettavasti Lietoon matkustanut vain viisi pelaajaa. Erityisen mukavaa lietolaisten rosterissa oli se, että mukaan joukkueeseen liittyi kaksi uutta naamaa. Tai oikeastaan yksi uusi ja yksi uus-vanha, kun joukkueeseen liittyivät T.Luotonen ja vanha seura-aktiivi T.Posio.

Jälkiviisaana pelistä voi sanoa, että voittaja oli melko pian selvillä, kun Lieto pääsi heti alussa hyvään heittovireeseen. Ensimmäisessä erässä mm. J.Auvinen paukutti jo kolme kolmosta pussin pohjalle. LeHä ei puolustuksen osilta ollut hirveän aktiivinen lietolaisten heittopelin puolustamiseen ja Lieto pääsikin kauempaa kivasti nakuttamaan pisteitä. LeHä kuitenkin sinnitteli omilla onnistuneilla kolmosillaan vielä tässä vaiheessa mukana pelissä. Ensimmäinen erä Liedolle 21-13.

Toiseen erään Lieto päätti vähän koventaa puolustustaan ja tiivistää vaihtojen väliä toivoen salolaisten väsyvän pelin tahtiin. Taktiikka toimikin ihan mukavasti ja Lieto repi lisää eroa vastustajiinsa. Lieto ei antanut salolaisten liikaa määrätä pelin tahtia ja toinen erä meni Liedolle mukavasti 25-13.

Kolmanteen erään pelin intensiteetti vähän laski pelin ollessa Liedolle +20 pistettä. LeHän  edelleen keskittyessä kolmensekunnin alueen puolustamiseen viidellä miehellä, pääsi varsinkin Liedon J.Auvinen nauttimaan vapaista kaukoheittopaikoista. Jussi naputti olematonta puolustusta vastaan hienot 32 pistettä, 7 kolmosen kera. S.Koskilahti säesti pistekeskiarvonsa mukaisesti 16 pisteellä ja J.Kauhanen 14 pisteellä. Myös T.Luotosen ensimmäinen sarjapeli moneen moneen vuoteen tuotti hienot 12 pistettä.

Neljäs jakso vielä Liedolle 20-10 ja koko peli 88-49.

Nyt on vuosi 2012 aloitettu voitokkaasti ja kausi on puolessa välissä. Tästä on hyvä Liedon jatkaa sarjajohdossa kohti tulevia pelejä. Saldo peleistä tässä vaiheessa 9 voittoa ja 1 tappio.

Pelaaja/Pisteet/Virheet           
Auvinen Jussi               32/2
Koskilahti Saku            16/0
Kauhanen Johannes    14/0
Luotonen Teemu         12/3
Wikström Robin             8/2
Posio Tomi                     4/0
Kangaskorte Roni          2/0
Laitinen Juha                 0/0

 

SKo 7.1.2012


15.12.2011

Euran Veivi - Lieto-Koris II 51 - 69

15.12.2011 Pelattiin V-divisioonan peli Euran Veivi - Lieto-Koris II. Pelin alku oli Liedolle melko vaikea. Olikohan sitten lietolaisilla vähän vaikeuksia asennoitua kunnolla euralaisiin, kun viime peli meni melko selvästi Liedolle. Nyt Euralla oli kuitenkin hyvin erillainen ja keski-iältään noin 20 vuotta iäkkäämpi joukkue jalkeilla.

Ensimmäisessä erässä lietolaisten heittopeli takkusi rajusti, mikä varmasti osaksi johtui läpinäkyvän levyn takana olleesta sekavasta puupaneloinnista. Eura vei ensimmäisen jakson 19-10. Liedolla ei onnistunut jaksolla kuin kaksi pelaajaa korin teossa.

Toiseen erään Liedon onnistunut taktiikanvaihdos teki peliin kummia. Lietolaiset hakeutuivat röyhkeästi lähemmäs koria ja nostelivat sieltä mukavaan tahtiin koreja. Jos ei suoraa pelitilanteesta, niin vastustajan virheen jälkeen vapaaheittoviivalta. Miss-matchejä käytettiin röyhkeästi hyväksi. Kieltämättä apuja hienoon nousuun tuli myös vastustajan vahvan playmakerin nilkan muljahdus, joka piti hänet vaihtopenkillä koko erän ajan. Toinen erä Liedolle 8-19.

Kolmas ja neljäskin erä meni suhteellisen selkeästi Lietolaisten hallinnassa, kun alussa suurissa ongelmissa paininut Jussikin sai vähän heittopeliään kulkemaan. Facebookissa Jussi ruoski itseään pelin jälkeen turhankin rankasti toteamalla "Kyllä täytyy tunnustaa että tais olla multa kauden toistaiseksi huonoin peli. Mikään ei osunut. Melkein oikein hävettää."

Kolmas erä Liedolle 13-20 ja neljäs 11-20. Koko peli hienosti Liedolle 51-69 ja Vastustaja jätettiin jo kahdeksannen kerran tällä kaudella alle 60 pisteen.

Pelaaja/Pisteet/Virheet
Koskilahti Saku           16/1
Auvinen Jussi              16/1
Laitinen Juha              14/4
Kauhanen Johannes     8/2
Wikström Robin            7/2
Vähä-Mäkilä Teppo       6/3
Tuomi Kenneth             2/2

 

SKo 7.1.2012


11.12.2011

Lieto-Koris II - Arska-Basket 75-55

Sarjataulukon perusteella Lieto-Korikselle oli sunnuntaiaamulla tulossa leppoisa ja helppo peli. Lietolaisten sarjasijoitus on lähes koko kauden ollut ykkönen, kun taas Arska-Basket on ollut yhtä tiivisti sarjan viimeisenä. Jo ensimmäisen kohtaamisen perusteella lietolaiset tiesivät kuitenkin odottaa tiukkaa peliä. Lietoa vastaan esitetyt somerolais otteet pistävät kyllä ihmetyttämään heidän sarjasijoitusta, sen verran tiukkoja pelejä joukkueet ovat vastakkain pelanneet.

Kaksi ensimmäistä erää oli tasaista vääntöä. Ensimäisessä erässä oli havaittavissa pientä hermostuneisuutta ja erässä tehtiinkin melko vähän pisteitä. Ensimmäinen erä päättyi 13-10 Liedon johtoasemaan. Toisessa erässä kolme pistettä enemmän teki vuorostaan Somerolaiset. Pisteitä tehtiin kuitenkin jo lähes tupla määrä. Puoliajalla tilanne oli siis tasan 34-34. Katsomossa todettiinkin nokkelasti pelin alkavan alusta.

Kyllähän se kolmas erä näyttikin vähän uudelta pelin alulta tai ehkä jopa ihan eri peliltä. Lieto lisäsi peliin selkeästi lisää kierroksia ja otti hetkessä reilun johtoaseman haltuunsa. Lieto iski laajalla rintamalla, sisältä ja kaukaa. Neljästä erän ensimmäisestä korista oli kolmosia peräti kolme. Ja kun puolustuskin alkoi pienten hienosäätöjen jälkeen toimimaan hienosti oli ero hetkessä turvallinen kymmenen pistettä ja erän päätyttyä jopa 15 pistettä. Kolmas erä Lieto-Korikselle 26-11

Liedon huikea kolmas jakso vei terän neljännen jakson jännityksestä ja Lietoa astetta kapeammalla miehistöllä pelannut Arska-Basket ei saanut enää kirivaihdetta käyntiin. Lieto lasketteli Juha Laitisen tiukan puolustuspelaamisen, Jussi Auvisen tarkkojen kaukoheittojen ja Robin Wikströmin upeiden hyökkäyslevyreiden saattelemana 20 pisteen voittoon sarjajumbosta. Lieto-Koris vei voiton tuloksella 75-55. Kaikki lietolaiset pääsivät mukavasti pisteidenkin makuun ja pisteet jakautuivat tasaisesti koko joukkueelle.

Pelaaja/Pisteet/Virheet
Auvinen Jussi             20/2
Laitinen Juha             11/3
Koskilahti Saku          11/3
Korpela Mika              10/4
Tuomi Kenneth            7/3
Vähä-Mäkilä Teppo      6/4
Wikström Robin           6/3
Riggs Simon                4/2

SKo 11.12.2011


29.11.2011

LoKoKo III - Lieto-Koris II 78 - 88

Tiistaina 29.11. Lieto-Koris II matkusti iltapeliin Loimaalle. Lieto-Koris lähti peliin ennakkosuosikkina joukkueiden edellisen pelin päätyttyä peräti 61 pisteen voittoon. Kolmantena sarjassa ollut Loimaan korikonkarit oli kuitenkin tässä pelissä selkeästi laajemmalla pelaajaringillä liikkeellä, joten pelistä oli odotettavissa oleellisesti tasaväkisempi.

Ensimmäinen jakso oli tasainen, vaikka joukkueiden taktiikat erosivatkin tosistaan melkoisesti. Loimaan heittäessä jaksolla peräti neljä kolmenpisteenkoria, lietolaiset pelasivat palloa lähinnä korin alle isoille miehille, jotka nostelivat sieltä kahdenpisteenkoreja ja heittelivät vapaaheittoja. Erä lietolaisille 19-22.

Peli pysyi tasaisena aina toisen ja kolmanen erän ajan. Toinen erä meni kahdella pisteellä loimaalaisille (22-20) ja kolmas väännettiin tasapistein (17-17). Toisessa ja kolmannessa erässä lietolaisen pisteistä vastasivat lähinnä Jussi Auvinen kaukoheitoillaan ja Mikko Tuominen vasemmankäden hook-heitoillaan. Yhteensä he tekivät näillä jaksoilla peräti 30 pistettä Liedon 37 pisteestä.

Neljäs erä alkoi Liedon yhden pisteen johdossa. Erän alku oli kuitenkin erittäin vaikea lietolaisille ja loimaalaiset näyttivätkin menevän menojaan pelin voittoon. Erän ensimmäiset viisi minuuttia meni LoKoKolle peräti 17-9. Loimaan ollessa parhaimmillaan jo kuuden pisteen johdossa sai Liedon Johannes Kauhanen ilmeisesti vihdoin avattua häntä jo pitkään vaivanneen pakarajuminsa ja tykitti kaksi peräkkäistä kolmosta pussin pohjalle. Johannes siivitti Lieto-Koriksen mahtavaan kiriin erän lopun 11 pisteellään. Loppuerä peräti 3-20 Liedolle ja koko peli päättyi 78 -88 Lieto-Koriksen voittoon!


Pelaaja/Pisteet/Virheet
Auvinen Jussi                 25/2
Tuominen Mikko             22/2
Koskilahti Saku              18/3
Kauhanen Johannes      11/0
Vähä-Mäkilä Teppo        5/5
Wikström Robin             7/2
Kangaskort Roni            0/3

 

SKo 6.12.2011


 

26.11.2011

Yliopisto II - Lieto-Koris II 56 - 71

Lietolaiset palasivat voittojen tielle lauantai-illan pelissä Yliopisto II:sta vastaan. Illan peli aloitti toisen kierroksen kaikkiaan kauden neljästä pelattavasta pelikierroksesta.

Ottelu oli melko hyvätasoinen alusta saakka. Levypalloista ja pisteistä käytiin kovaa taistelua. Joukkueet pelasivat melko tasaväkisesti, mutta lietolaisten astetta varmemman heittopelin ansiosta ensimmäinen erä meni lietolaisten nimiin 15-22

Lieto-Koriksen hienon ensimmäisen erän perään tuli vaatimattomampi jakso. Pisteitä ei saatu kasaan kuin 11. Onneksi puolustus toimi edelleen mukavasti, niin että Yliopiston pojat eivät saaneet eroa kurottua kuin 3 pisteellä. Erityisesti R. Wikström väläytti muutaman upean heitontorjunnan ns. blokin pelin alkupuolella. Puoliajalla tilanne Liedolle 29-33

Kolmas erä oli pelin tasasin. Lieto-Koris sai pidettyä ensimmäisellä puoliajalla saavuttamansa johdon neljänteen erään. Puolustus taisi paikka paikoin kuitenkin unohtua molemmilta joukkueilta. Pisteet jaettiin erässä 17-18 lietolaisille.

Viimeiseen erään Yliopiston valmennus yritti kaikin keinoin saada sekoitettua  Liedon peliä ja karkumatkaa kiinni. Kun Lietolaisten, varsinkaan J. Auvisen, heittopeliä ei saatu kuriin paikkapuolustuksella, yritti kotijoukkue sekoittaa lietolaisten pelin pelikellon epämääräisellä käytöllä. Viimeisenä keinona he yrittivät vielä vaihtaa miespuolustukseen ja jonkinnäköiseen kokokentän prässiin. Näistä yrityksistä lietolaiset taisivat kuitenkin vain innostua ja hurjastelivat 10-20 erävoittoon ja veivät kaksi sarjapistettä Lietoon lukemin 56-71

Auvinen Jussi           23/0 (5 kolmen pisteen koria!)
Koskilahti Saku        17/3
Korpela Sakari         13/3
Nylander Rauli           6/1
Kauhanen Johannes 5/1
Vähä-Mäkilä Teppo   3/1
Wikström Robin        2/3
Laitinen Juha            2/3
Kenneth Tuomi         0/2

26.11.2011 SKo


17.11.2011

LeHä2000 - Lieto-Koris II 57 - 44

Lieto-Koris II kärsi kauden ensimmäisen tappionsa Salossa Levynhävittäjiä vastaan. Lieto lähti peliin melko hankalista lähtökohdista, kun pienet vammat ja sairaudet pudotti pelaajia pelistä. Joukkueet aloittivat pelin vähän epävarmasti ja taisi muutamia hyökkäyksiä kulua kummallakin joukkueella ennen pistetilin avaamista. Peli oli sinäänsä suhteellisen tasaisen verkkaista, mutta Liedon heikohko heittopeli antoi Lehälle edun tauolle mentäessä 14-7

Esimmäinen erä näytti jo, että pelistä ei mitään korinteon juhlaa ollut tulossa. Toisellakin jaksolla molemmat joukkueet heittelivät paljon ohiheittoja helpoista paikoista. Lehän kuitenkin viedessä erää. Erän loppupuolella Lietolaisia pystyssä pitänyt Hormalainen loukkasi ikävästi nilkkansa, laskeuduttuaan hänelle harvinaisesta hyppystä, huonosti alas. Samalla jo valmiiksi niukka lietolais joukkue pieneni entisestään. Puoliajalle mentiin Lehän johtaessa jo 33 - 17.

Lehän suurimmat pelihalut taisivat olla jo tyydytetty vai olisikohan lietolaiset vähän innostuneet yrittämään kiriä, mutta kaksi seuraavaa jaksoa päättyivät kummatkin lietolaisten eduksi. Voittoon saakka tämä ei kuitenkaan enää millään rittänyt. LeHän pelaajistakin kahden loukattua jalkansa 
todettiin yhdessätuumin, että viisaampaa olisi ollut jättää tuo peli kokonaan pelaamatta. Kolmas erä Liedolle 8-10 ja neljäs 15-17. Lopputulos 57 - 44.

Pelaaja/Pisteet/Virheet
Hormalainen Juha   9/1 (Huom! pelasi vain puolet pelistä)
Vähä-Mäkilä Teppo 9/1
Riggs Simeon          7/1 (Omien lakujen mukaan 9p.)
Koskilahti Saku       7/2
Kenneth Tuomi       6/2
Puntala Petteri       4/0
Kangaskorte Roni   0/1

17.11.2011 SKo


12.11.2011

Lieto-Koris II - Euran Veivi 78 - 42

Jo alkulämmittelyn aikana oli huomattavissa joukkueiden suurehko koko- ja kokemusero. Eurasta oli saapunut Lietoon melko nuoren ja kokemattoman oloinen joukkue. Muutamalla lietolais pelaajalla taisi olla yksinäänkin enemmän pelivuosia alla kuin Euran koko joukkueella. 

Lieto-Koriksen loistava ensimmäinen jakso teki euralaisista selvää heti kättelyssä. Lieto voitti ensimmäisen jakson peräti 21-2 ja toisenkin vielä 22-11. Puoliajalla tilanne oli siis peräti 43 - 13.

Ei ihmekkään, että lietolaisten puolustuspeli vähän löyseni alun hyvästä ilmeestä. Euralaiset pääsivätkin kolmannella ja neljöännellä jaksolla vähän enemmän peliin mukaan. Tosin nekin erät menivät silti lietolaisille 14-11 ja 21-18.

Lietolaisten onnistuminen leveällä rintamalla ei jättänyt euralaisille minkäänäköisiä mahdollisuuksia. Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran 15.12. Jää nähtäväksi josko Euralaiset saavat silloin kasaan hieman kokeneemman ryhmän.

Neljä peliä, neljä voittoa. Kausi on alkanut lietolaisilla suorastaan mahtavasti. Yhtä vaille kaikki vastustajat on kohdattu nyt kerran eikä vielä ole löytynyt lietolaisten kaatajaa. Ensi keskiviikkona Lieto-Koris II kohtaa sarjakakkosen Salossa. Silloin nähdään jatkuuko äijien voittoputki edelleen.

Pelaaja/Pisteet/Virheet
Hormalainen Juha  22/1
Koskilahti Saku   18/1
Laitinen Juha     13/4
Auvinen Jussi     13/0
Riggs Simeon      6/1
Kangaskorte Roni  4/2
Kenneth Tuomi     2/0
Vähä-Mäkilä Teppo 0/1 (Pelasi ihan vähän vaa :)

13.11.2011 SKo


6.11.2011

Arska-Basket - Lieto-Koris II  51-74

Lieto-Koris II liitää voitosta voittoon. Arska-Basket kaatui hienolla pelillä sunnuntai aamupäivän pelissä.

Ensimmäinen erä oli lietolaisille vaikein. Somerolaisten isot pelaajat tuntuivat ottavan lietolaisista kunnon niskalenkin heti pelin alussa. Paras heistä teki jopa 14 pistettä somerolaisten 25 pisteestä, lietolaisten jäädessä yhteensä 13 pisteeseen. Erä ei senkään puoleen mennyt ihan parhaan mukaan, että lietolaisten avauksesta Koskilahti joutui siirtymään vaihtopenkin puolelle aikaisessa vaiheessa otettuaan kaksi nopeaa virhettä puolustuksessa. Tosin varsinkin ensimmäinen niistä oli pitänyt viheltää vastustajan hyökkäysvirheeksi. Erä päättyi siis Arska-Basketille 25-13

Lietolaiset pitivät vaikeasta ensimmäisestä erästä huolimatta päänsä kylmänä ja uskoivat tauollakin pelin vielä kääntyvän. Somerolaisten kuuden miehen joukkue osoitti väsymisen merkkejä jo ensimmäisen jakson lopulla. Tosin pitää muistaa että ei lietolaisiakaan ollut saapunut paikalle kuin seitsemän miestä. Tauolla Liedon puolustus pelaamiseen tehdyt hienosäädöt toimivat hienosti. Someron ykköstykki jäi erässä vain neljään pisteeseen joukkueenkin saadessa kasaan vain vaivaiset 10 pistettä. Lietolaisten hyökkäys sai hurjasti voimaa onnistuneesta puolustuspelistä ja varsinkin Auvisen kolme onnistunutta 3 pisteen koria vei lietolaiset taukojohtoon lukemissa 35-38 erä 10-25.

Kolmannella jaksolla Auvinen otettiinkin sitten erikoisvartiointiin. Somerolaiset pelasivat harvinaista Box and one puolustusta, missä yksi pelaaja pelasi miespuolustusta Auvista vastaan, kun muut jatkoivat paikkapuolustusta "laatikon" muodossa. Tästäkään ei kuitenkaan ollut juuri somerolaisille apua, sillä tämä avasi korinalustan Lieto-Koriksen isoille miehille. Kolmaskin erä lietolaisille numeroin 12-21.

Neljännellä jaksolla lietolaisten ajanpeluu sitten otti hallinnan pelistä. Erässä tulikin psteitä aika maltillisesti lietolaisten välillä pyöritettyä peliä rauhassa jopa kahden hyökkäyksen ajan, hienojen hyökkäyslevypallojen ansiosta. Lieto-Koris ei antanut siis vastustajille enää mahdollsuutta kiinniotoon hidastamalla fiksusti peliä. Viimeinenkin erä Lieto-Korikselle lukemin 8-15, pelin päättyessä 51-74 pisteisiin.

Ensiviikon lauantaina 12.11.2011 vastustajaksi Lietoon saapuu uusi tuttavuus Eurasta. Euran Veivi on kauden kolmesta pelistään voittaneet yhden, joten Lieto-Koris II lähtee peliin ennakkosuosikkina kolmen pelin voittoputkessa.

Pelaaja/Pisteet/Virheet
Auvinen Jussi     26/2
Hormalainen Juha  16/2
Laitinen Juha     9/1
Koskilahti Saku   9/3
Vähä-Mäkilä Teppo 8/3
Tuomi Kenneth     4/4
Kangaskorte Roni  2/2

6.11.2011 Sko


30.10.2011

Lieto-Koris II - LoKoKo III  103-42

Jos viime pelissä huomattavaa oli lietolaisten hieno vapaaheittotarkkuus, niin tänään ylivoimaisen voiton avain oli ehdottomasti hyvä levypallopeli. Pelin jälkeen vaihtopenkillä yriteltiin muistella missä vaiheessa loimaalaiset olisivat ottaneet levypallon haltuunsa. Lieto hallitsi levypallopelin täydellisesti kummassakin kenttäpäädyssä ja varmasti 95% levypalloista jäi lietolaisnäppeihin. Vastustajat olivat valitettavasti saapuneet vain kuudella miehellä peliin, joten varsinkin pelin loppupuolella se oli huomattavissa loimaalaisten väsymyksenä.

Peli oli alusta saakka melko selvän oloinen lietolaisten hyväksi. Lietolaiset iskivät alusta saakka laajalla rintamalla ja jo ensimmäisessä erässä viisi eri pelaajaa saivat pistesarakkeeseen merkintöjä. Silti erässä ehdittiin tuhlailemaan muutamia helppoja paikkoja. Varsinkin Koskilahti ja Hormalainen tuhlasivat neljä-viisi helppoa tekopaikkaa. Ensimmäinen erä meni silti siis melko selvästi 21-13 Liedolle.

Toisessa erässä Lieto-Koris sai pidettyä hyvän sykkeensä pelissä ja ero kasvoi jo yli 20 pisteeseen erän lopulla. Puoliajalla tilanne 42-20. Niin kuin ensimmäisessä kappaleessa todetaan, niin Liedon hieno levypallopelaaminen oli hyvän alun resepti. Levareissa kunnostautuivat pelin alussa erityisesti Hormalainen, Vähä-Mäkilä ja Wikström.

Jos jollakin ei vielä kahden erän jälkeen ollut selvyyttä ketä kentällä peliä hallitsi, niin Lieto näytti viimeistään kolmannella, että missä mennään. Erä lietolaisille peräti 31-9!

Neljännelle jaksolle Lieto sai vielä tuomareiltakin apuja, kun Loimaan ainut alapelaaja vihellettiin viiden virheen saattelemana suihkuun. Loimaa sai vielä viisi miestä kentälle, kun jo pelistä pois lähtenyt loukkaantunut pelaaja tuli uudelleen pelaamaan. Lieto kuitenkin iloitteli upeat loppulukemat taululle ja kun vielä viimeinenkin 10 pelaajasta sai viimeisellä minuutilla pistetilinsä auki ei Lieto-Koriksen peli olisi voinut paljon paremmin sunnuntai aamupäivällä sujua.

Pelaaja/Pisteet/Virheet
Hormalainen Juha  29/2
Koskilahti Saku   22/1
Auvinen Jussi     16/0
Wikström Robin    10/1
Kauhanen Johannes 8/1
Vähä-Mäkilä Teppo 6/0
Laitinen Juha     6/1
Kenneth Tuomi     2/1
Kangaskorte Roni  2/2
Riggs Simeon      2/5

 

30.10.2011 SKo


 

15.10.2011

Lieto-Koris II - Yliopisto II

Sehän meni ihan kivasti. Kauden avauspelissä Lieto-Koris II hoiti pisteet hienosti kotiin. Pelissä oli havaittavissa pientä kauden ensimmäisen pelin jännitystä. Pallonmenetyksiä ja täydellisiä hutisyöttöjä nähtiin kummaltakin joukkueelta ihan tarpeeksi.

Pelin alku ja ensimmäinen jakso oli  Lieto-Koriksen hallinnassa, kun heitto toisensa jälkeen upposi sisään. Kun vastustajan heitot kolisivat raudoista ulos ihan hyvistä yrityksistä huolimatta, niin ensimmäinen jakso päättyi 23-14 Lieto-Koriksen johtoasemaan.

Olikohan sitten lietolaisten mielestä homma jo hoidossa ensimmäisen jakson jälkeen, mutta toisesta jaksosta tuli ensimmäisen peilikuva. Yliopistolaisten heitot alkoivat mennä sisään, kun taas lietolaiset saivat jaksossa  pallonmenetysten ja ohiheittojen lomassa kasaan vain 10 pistettä. Puoliajalle mentiin kuitenkin Lieto-Koriksen 2 pisteen johdossa.

Kolmannella jaksolla Lieto-Koris iski sitten laajalla rintamalla. Heitot kauempaa upposivat mukavalla prosentilla ja jos ei sieltä isketty, niin korinalustilanteista päästiin vapaaheittoviivalle kartuttamaan pistepottia. Kolmannen jakson jälkeen tilanne oli lietolaisten hyväksi jo 54-42.

Yliopisto II ei saanut enää neljännellä jaksolla kirivaihdetta päälle ja Lieto-Koris meni menojaan. Lopputulos 77-51. Huomattavaa pelissä oli Lieto-Koriksen hyvä vapaaheittotarkkuus, 18 pistettä 23 yrityksestä.

Pelaaja/Pisteet/Virheet

Koskilahti Saku 23/3

Auvinen Jussi 21/1

Hormalainen Juha 18/1

Wikström Robin 4/1

Laitinen Juha 4/3

Kauhanen Johannes 3/1

Nylander Rauli 2/2

Puntala Petteri 2/3

Kangaskorte Roni 0/2

15.10.2011 Sko