Lieto-Koris.net

Miehet II, V-divisioona

Lieto-Koriksen miesten kakkosjoukkue pelasi kaudella 2011-2012 Läntisen alueen V-divisioonassa.

Kauden jälkeen Lieto-Koris II oli suurten päätösten edessä. Kausi 2010-2011 sujui jopa odotuksia paremmin ja kauden päätyttyä koripalloliitto lähestyi meitä kysymyksellä 'Aiotteko käyttää saavuttamanne IV-divisioonan pelipaikkanne?".

Sarjanousu kuitenkin jäi jälleen odottamaan, koska vieläkään Lieto-Koris I ei saanut hankittua itselleen III-divisioonan pelipaikkaa ja kahdella joukkueella IV-divisioonassa pelaaminen vaatisi vielä vähän isompaa pelaajarinkiä. Pelaajien vaihtaminen joukkueesta toiseen kesken kauden nimittäin vaikeutuu huomattavasti, kun joukkueet pelaavat samalla sarjatasolla. Viime kausina joukkueet ovat hienosti tukeneet toisiaan ajoittaisilla pelaajavaihdoilla,

Sarjaohjelman ilmestyttyä syyskuussa huomattiin V-divisioonan olevan melko mielenkiintoinen kaudella 2011-2012. Sarjaan oli ilmoittautunut mukaan kuusi joukkuetta ja sarja pelattaisiin jopa nelinkertaisena. Tämä tarkoitti sitä, että pelejä joukkuetta kohden tulisi huimat 20kpl. Neljän kohtaamisen myötä peleihin saatiin uutta jännitystä, kun vastustajan joukkueet tulivat hyvin tutuksi kauden mittaan. Normaalisti on pelattu kaksinkertainen sarja.

Kauden alusta alkaen pelit sujuivat lietolaisilta erinomaisesti. Ensimmäinen niukka tappio tuli vasta viidennessä ottelussa ja tämäkin lähinnä sen takia, että sillä kertaa ei saatu kunnon joukkuetta kasaan. Tämä tapaturma oli kuitenkin jo pian unohdettu ja joukkueen voittokulku sai jatkoa seuraavissa pelissä. Lieto varmistikin sarjavoittonsa jo kolme peliä ennen kauden loppua.

Kaudella 2012-2013 Lieto-Koris tulisi pelaamaan kahdella joukkueella IV-divisioonaa.

 

Ylärivi: Jussi, Hormis, Robin, Simon, Kentsu

Alaivi: Saku, Juha, Johannes, Teppo ja Roni  Poissa: Pete, Possu ja Teemu

 

Joukkueessa pelasi kaudella 2011-2012:

#4 Tomi Posio

#6 Roni Kangaskorte

#10 Teppo Vähä-Mäkilä

#11 Jussi Auvinen

#15 Saku Koskilahti

#22 Petteri Puntala

#25 Juha Laitinen

#31 Juha Hormalainen

#34 Kenneth Tuomi

#35 Robin Wikström

#40 Johannes Kauhanen

#11 Simeon Riggs

#6 Teemu Luotonen

 

Joukkueen yhteyshenkilönä toimi Saku Koskilahti.

Joukkue harjoitteli yhdessä ykkösjoukkueen kanssa Liedon keskuskoululla maanantaisin klo. 18.30-20.00 ja Lietohallilla keskiviikkoisin klo. 20.00-21.30.