Lieto-Koris.net

C-pojat (1989–90 –syntyneet)

Lieto-Koriksen C-poikien joukkuetta alettiin parsia kokoon koulujen alettua, syksyllä 2002. Alku ei vaikuttanut kovinkaan lupaavalta, sillä aika monta poikaa edellisen pelikauden joukkueestamme ei löytänytkään enää tietään harjoituksiin Keskustan koripallostadionille. Varsin pian kävikin selväksi, että väkeä oli niin vähän, että emme voineet ilmoittautua myöhemmin syksyllä käynnistyviin C-poikien sarjoihin. 

Pienen, mutta erittäin innokkaan ydinjoukon kanssa aloitimme kuitenkin harjoitukset maanantaisin ja torstaisin. Tavoitteenamme oli hauska harrastus hyvässä seurassa kaksi kertaa viikossa. Pääpaino oli perustekniikan kehittämisessä, mutta tärkeänä opiskeltavana asiana pidimme myös joukkuepelin salaisuuksien verhon raottamista pelitapahtuman tiimellyksessä.

Syksyn edetessä, saimme harjoituksiin mukaan uusiakin pelaajia, ja kun ensimmäiset adventtikalenterin luukut avattiin, tilanne oli jo niin erinomainen, että valmentajan ja vanhempien yhteispalaverissa päätimme jälki-ilmoittaa joukkueemme C-poikien kakkosdivarin alempaan loppusarjaan.

Sarjatoiminta alkoi uuden vuoden (2003) koittaessa ja jo ennen ensimmäisiä virallisia otteluja pelasimme kaksi (2) harjoituspeliä Piikkiön Karhun (Bears) C-poikia vastaan. Kevään aikana Lieto-Koriksen C-poikien joukkue pelaa neljä turnausta ja yhden yksittäisen pelin. Tähän asti pelatuissa otteluissamme olemme onnistuneet voittamaan Piikkiön Karhun sekä Tampereen Namikan (TaNMKY). Turun Toverit (TuTo), TuNMKY –90, LoKoKo –90 sekä BC-Nokia ovat selkeästi olleet vielä meitä parempia.

C-poikien joukkueessa ovat pelanneet: Tommi Jalonen (C), Ville Salomaa, Antti Hörkkö, Matias Suominen, Markus Suominen, Mikko Salmela, Niko Nikula, Pasi Äikäs, Joonas Nieminen ja Erkki Kivistö. Kevään aikana harjoitusvahvuuteemme ovat liittyneet Niko Ekqvist ja Matias Eriksson. Joukkuetta valmentaa Esa Rajamäki.

 

Ottelutulokset                                                                 Sarjataulukko

TuTo – Lieto                        55-31                                   C-pojat II divisioona                                                                                                                             alempi loppusarja

Lieto – TuNMKY –90            43-82                                                                     Pisteet

Lieto - BC Nokia –90            52-57                                  LoKoKo –89                    16

Bears –90/-91 – Lieto           37-109                               NoKo                              16

TaNMKY – Lieto                   32-84                                    LoKoKo –90                   12

Lieto – LoKoKo –90               54-93                                 TuNMKY –90                   12

NoKo – Lieto                        82-46                                   BC Nokia –90                10

Lieto – LoKoKo –89               63-96                                 TuTo                               10

Vilpas –90 – Lieto                 66-48                                 Vilpas –90                       8

                                                                                       Lieto-Koris                        4

                                                                                       Bears –90/-91                  2

                                                                                       TaNMKY                             0